Pajor Gábor

edző
2 évesen már síeltem és korcsolyáztam. Nem tudtam egy pillanatot sem megmaradni a fenekemen örökmozgó voltam. Játszótéren nőttem fel minden sportot kipróbáltam amit kavicson, füvön, lejtőn, aszfalton, vízen lehet csinálni. Kérdés sem volt hogy sportiskolába kerüljek. 6 évesen kerültem be az uszoda klórgőzös világába és ragadtam ott hellyel közzel 12 évet. Közben kipróbáltam több sportot is, de az állandó teljesítményorientáltságom, minden kipróbált sportban a versenyzés felé vitt. Sí, vitorlázás, tenisz, floorball azok a sportok amiket hosszabb rövidebb ideig kisebb nagyobb sikerekkel csináltam korai tinédzser éveimben. 

A triatlon a 90es évek elején jött az életembe, amikor az úszást annyira megutáltam, hogy abba akartam hagyni, de szülői tanácsra (ne hagyd abba a sportot csinálj mást) a triatlont választottam. (okos döntésnek tűnik ha utálom az úszást… ) Szerencsére a sikerek hamar utolértek így ez lett életem meghatározó vonala. Rengeteget tanultam edzőimtől mind az egyesületben, mind a válogatott mellett. Papp Laci bácsi edzésmódszerei és Verrasztó Gabi néni „könnyed” úszóiskolái is mély nyomot hagytak úgy az izomzatomban mint a lelkemben. Most, már felnőtt fejjel, inkább a 2001-es „visszavonulást” sajnálom. A rengeteg edzés (heti 12-13) s sok lemondás ellenére a legszebb évek voltak. Aztán jött az egyetem a kolesz a sör és azt hiszem, nem kell részleteznem mi lett a vége. 12 évre eltűntem és amortizálódtam. Mikor már egy zsák krumplira hasonlított a testem, akkor kezdtem ráébredni, hogy újra mozogni kéne.
 
Így 2014-ben újra kezdtem a sportolást. 

A triatlon függőséget okoz. Ezt persze csak csak az tudja aki nem bakancslistás menedzsersportoló.

Ami pedig függőséget okoz az életformát teremt. Szerencsére a sport egy pozitív, legális függőség.

Nagyon szeretem csinálni és élvezem a sok vele járó pozitív hatást. Nagy lelkesedéssel osztom meg a tapasztalataimat a környezetemmel, és úgy látom, hogy ragadós ez az életforma akár komoly amatőr ambíciókkal  rendelkező sportolóknak, akár igazi hobbistáknak is tudom ajánlani. Gyertek le egy edzésre és érezzétek azt az őrültséget ami minket triatlonosokat mozgat.

Sikerek

Triathlon (elit)

2x Magyar Bajnoki Bronzérmes
1x Magyar Bajnoki Ezüstérmes

Triathlon (elit)

1997-2001

Utánpótlás válogatott
Triathlon (amatőr): Féltávó OB 5. (30-34)

2016

Féltávú OB csapat Bronz
Ironman70.3 Budapest2016
legjobb amatőr magyar, abszolút 26.

2016

AG30-34 4. (4:09), AG30-34 országos ranglista 2.

Kezdd el velünk!

Jelentkezz, és gyere edzeni még ma.